Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی دویست و سی امین جلسه علنی شورای اسلامی کلانشهر تبریز، صبح امروز یکشنبه دهم اسفند ماه با حضور رئیس و اعضای شورا و همچنین شهردار کلانشهر تبریز، در عمارت ساعت تبریز برگزار شد.

شهرام دبیری، رئیس شورای اسلامی کلانشهر تبریز در سخنان پیش از دستور خود با اشاره به ۱۵ اسفند روز درخت کاری اظهار کرد: امیدوارم شاهد عزم جدی شهرداری تبریز در زمینه کاشت درخت و افزایش سرانه فضای سبز به جهت قولی که به شهروندان داده شده است، باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: باید در روز درختکاری با بسیج عمومی به قول خود عمل کنیم و یک میلیون اصله درخت را بکاریم.

وی در خصوص بودجه شهرداری نیز افزود: از اعضای شورا درخواست می‌کنیم از طریق کمیسیون‌ها پیشنهادات خود را ارائه دهند تا بتوانیم به صورت مناسب بودجه را جمع بندی کنیم.

رئیس شورای شهر تبریز تاکید کرد: تحقق بودجه ۹۹ تا امروز ۸۵ درصد است که اگر تحقق بودجه تا آخر اسفند بیش از ۹۰ درصد باشد این امر نشان دهنده‌ی پیش‌بینی مناسب شورا و شهرداری خواهد بود.

در ادامه ایرج شهین باهر، شهردار تبریز طی سخنانی با بیان اینکه سال ۹۹، به نام سال فضای سبز نامگذاری شده است، گفت: تا به امروز ۴۰ پارک محله ای به بهره برداری رسیده و ۱۵ پارک نیز در دست احداث بوده و تا خرداد ماه به اتمام می رسد.

وی افزود: تا پایان شورای پنجم تعداد پارک های محله ای را به ۶۰ عدد رسانده و قصد داریم به یاد هر شهید در حیاط آنها درخت کاشته شود.

وی با اشاره به اقدامات جدید در راستای کاشت درخت اضافه کرد: نهال رایگان میوه با لحاظ ثبت نام شهروندان برای دریافت این نهال ها صورت خواهد گرفت.

شهردار تبریز در ادامه با بیان اینکه ۵۵۰ هزار اصله درخت و درختچه در سال جاری کاشته شده است گفت: برای فاز سوم برنامه ریزی کرده ایم تا این عدد را به یک میلیون برسانیم و وعده خود را محقق کنیم.

وی اضافه کرد: بخش اعظمی از باغات اطراف ائل گلی را که در اختیار بخش خصوصی بود، تملک کرده ایم.

در ادامه محرم محمد زاده، رئیس کمیسیون سرمایه گذاری و بهبود فصای کسب و کار شورای شهر تبریز ضمن انتقاد از وضعیت نامناسب درختان کاشته شده بیان کرد: سال گذشته مصوب شد که یک میلیون درخت در شهر کاشته شود اما امروز به جای کیفیت به کمیت توجه می‌کنیم.

وی ادامه داد: اگر به فضای سبز مراجعه کنیم، شاهد درختان نحیف خشک شده هستیم و در همه‌جای دنیا این نوع درختان را چهار سال پرورش داده و پس از چهارسال درختان بزرگ را می‌کارند که فضای سبز به معنای واقعی است.

محمدزاده تاکید کرد: درخت همچون نوزادی است که باید مورد مراقبت قرار گیرد در غیر این صورت شاهد از میان رفتن آن خواهیم بود.

در ادامه «لایحه دو فوریتی شهرداری تبریز به منظور حذف و جابجایی برخی از پروژه ها در بودجه سال ۱۴۰۰» مورد بررسی قرار گرفته شد.

سونیا اندیش، رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای شهر تبریز در این خصوص گفت: لوایح ارسالی به شورای شهر باید در کمیسیون های تخصصی بررسی و  سپس در صحن شورا درمورد آن تصمیم گیری شود.

عبداله تقی‌پور، رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تبریز نیز اظهار کرد: با قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) ۱۵۰۰ میلیارد تومان در خصوص پارک بزرگ و لندویل قرارداد داریم.

فریدون بابایی اقدم، رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تبریز با اشاره به اعتراض مسعودی ریحان در خصوص جابجایی بودجه توسط شهرداری گفت: اینکارها دیگر به سخره گرفتن شورا است. نقش شورای ترافیک چیست؟ ماه ها معطل می‌مانیم تا شورای ترافیک جواب دهد اما پس از چند ماه می‌گوییم شورای ترافیک طرح را رد کرده است.

وی ادامه داد: در بحث میدان آذربایجان پول و آبروی شهرداری رفت. با چه رویی به مردم بگوییم دوباره می‌خواهیم نماینده شویم؟

وی افزود: پل کرکج چندین سال است در بودجه می‌آید اما سپس حذف می‌شود، از رئیس شورای شهر می‌خواهم جلوی این اقدامات خود سرانه‌ برخی مدیران شهرداری را بگیرند. شهرداری باید در شورای ترافیک از پروژه‌های لازم الاجرا دفاع کند.

محمدزاده نیز گفت: میدان آذربایجان آبروی تبریز و آذربایجان را برده است. کاش برای پروژه ها نیز مانند تیم های‌ فوتبال که از خارج مربی می‌آوریم، مدیر بیاوریم.

این عضو شورای اسلامی شهر تبریز ادامه داد: پروژه میدان آذربایجان علاوه براینکه آبروی ما را برده، معلوم است که در آن اختلاس انجام‌ شده اما در ۴ سال گذشته هیچ نتیجه ای در این خصوص شاهد نبودیم.

وی تاکید کرد: اگر کرکج از نقاط متمول نشین شهر بود، زیرگذر این بخش مدت ها پیش اجرا می شد. متاسفانه حتی برای احوال پرسی هم نمی‌توانیم به کرکج برویم و از مردم ‌خجالت می‌کشیم، این پل باید تا امروز افتتاح می‌شد نه اینکه از بودجه خارج شود.

محمدزاده خاطرنشان کرد: مناطق محروم را نیز مورد توجه قرار دهید بگذارید آنها هم از امکانات شهرداری استفاده کنند.

اندیش نیز گفت: در جلسات مکرر طرح ترافیکی خیابان خلبان بررسی شده و نامه های مختلف نیز برای ارائه دلیل رد شورای ترافیک نوشته شده اما هیچ دلیلی ارائه نشده است.

وی ادامه داد: مسائل و تخلفات میدان آذربایجان ۳ سال است مطرح می‌شود اما هنوز جوابی در این خصوص نیامده است.

وی ضمن انتقاد از اینکه پس از چندین بار صحبت و بررسی در خصوص پل کرکج، این پروژه از بودجه خارج می‌شود، افزود: نبود هماهنگی بین شورای شهر و شورای ترافیک موجب زمین گیر شدن بسیاری از مصوبات ترافیکی شده است.

محمد حسن اسوتچی، دیگر عضو شورای شهر نیز با انتقاد از شیوه اداره جلسه اضافه کرد: اداره جلسات مناسب نیست، هفته گذشته از چندین لایحه که در دستور جلسه گذاشته شده بود، تنها دو الی سه مورد از آنها تصویب شد.

وی اظهار کرد: مسائل یا مطرح نشود یا اگر مطرح شد بگذارید در این خصوص نتیجه گیری کنیم.

در نهایت دو فوریتی این لایحه مطرح شده تصویب نشد و برای بررسی بیشتر به کمیسیون های مربوطه ارجاع داده شد.

در ادامه لایحه شهرداری تبریز درخصوص «صدور مجوز واگذاری حق سرقفلی مغازه به شماره ۱۷ واقع در اول پاساژ شمس تبریزی متعلق به شهرداری تبریز» بررسی شد.

فرج محمد قلی‌زاده، رئیس کمیسیون نظارت، تحقیق و ارزیابی شورای شهر گفت: در واگذاری اموال شهرداری نمی‌توان ترک تشریفات کرد. ملک شهرداری به یک مجموعه اجاره داده شده اما به جای اینکه این ملک را برگردانند آن‌را فروخته‌اند که در واقع فروش مال غیر بوده است.

وی با بیان اینکه مجموعه شهرداری حکم به غیر قانونی بودن واگذاری گرفته اند، افزود: اگر این واگذاری انجام شود آنهایی که خلاف کرده اند، بهره مند می‌شوند اما آنهایی که تلاش کرده اند آنرا به شهرداری برگدانند دیگر چنین کاری را نخواهند کرد و انگیزه آنها از بین خواهد رفت‌.

وی ادامه داد: با چنین اقداماتی مخالفیم، هرموقع کم می‌آوریم به جای برخورد با قانون گریزان، از اموال عمومی نسبت به پر کردن خلا ها اقدام می‌کنیم. آنهایی که اموال شهرداری را فروخته اند، باید مجازات شوند.

این لایحه شهرداری تبریز درخصوص صدور مجوز واگذاری حق سرقفلی مغازه به شماره ۱۷ وقع در اول پاساژ شمس تبریزی متعلق به شهرداری تبریز به تصویب اعضا شورا نرسید.

در ادامه لوایح شهرداری تبریز در خصوص اعمال مساعدت مالی به شهروندان مورد بررسی قرار گرفت.

لایحه شـهرداری تبریز در خصوص اعمال مساعـدت مالی به یکی از شهروندان به دلیل عـدم اسـتطاعت مالی و ایثارگری نامبرده 

فرج محمد قلیزاده گفت: در شب انتخابات نباید اقداماتی انجام‌شود که به نحوی باشد که به افکار عمومی تلقین شود که خرید رای انجام‌ می‌شود.

وی ادامه داد: در تبریز دو، سه نفر ایثارگر نداریم یا برای همه باید مساعدت داشته باشیم یا برای هیج کس.

وی با بیان اینکه بسیاری از خانواده‌های شهدا و ایثارگران با سیلی صورت قرمز می‌کنند اما به خاطر عزت نفس کاری انجام‌ نمی‌دهند گفت: در شب انتخابات فتیله مساعدت های مالی را پایین بکشیم تا جایگاه شورا حفظ شود.

غلامحسین مسعودی ریحان، خزانه دار شورای اسلامی شهر تبریز نیز گفت: در دوره شورای پنجم لایحه هبه به یک صدم کاهش یافته که با مقاومت اعضای شورا بوده است .

وی تاکید کرد: یکی از کاندیداهای احتمالی شورا مطرح می‌کند که شورای شهر در حصار هبه است و این ‌در حالی است که عملکرد مشخص است و ما باید هبه را بیش از این کاهش دهیم.

وی گفت: لایحه‌هایی که آورده می‌شود معمولا گفته می‌شود که جانباز یا ایثارگر هستند. شاید در این شهر هزاران جانباز و ایثارگر وجود دارد که فقط تعداد محدودی مساعدت دریافت می‌کنند که جانبازان و ایثارگران را زیر سوال می‌برند که به نوعی اهانت به آنها است.

دبیری، رییس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: از شهرداری می‌خواهیم در ایام ‌انتخابات از آوردن هبه خودداری کند.

در نهایت لایحه شـهرداری تبریز درخصوص اعمال مساعـدت مالی به یکی از شهروندان به دلیل عـدم اسـتطاعت مالی و ایثارگری نامبرده تصویب شد.

محمدزاده نیز گفت: من به لحاظ سن جبهه و جنگ را ندیده‌ام و واقعیت این است که در کشوری که جنگ وجود دارد وقتی یک‌نفر از جان و مال خود دست می‌کشد و به جبهه می‌رود، اقدام بزرگی انجام‌داده است. نباید به چشم هبه به آن نگاه کنیم، به ایثارگران ارزش دهیم‌آنها در زمان خود برای این‌کشور زحمت کشیده‌اند.

لایحه ی شهرداری تبریز درخصوص اعمال مساعدت مالی به سکوبان سازمان بهره برداری قطارشهری تبریز به دلیل ابتلا به بیماری در دستور کار قرار گرفته و تصویب شد.

محمدزاده در خصوص سکوبانان قطار شهری گفت: قطاربانان مترو بدون اضافه کاری و ایاب ذهاب درحال فعالیت هستند و هیچگونه اضافه کاری دریافت نمی‌کنند و خواهش میکنم به وضعیت آنها رسیدگی شود.

بررسی لایحه شهرداری تبریز در خصوص صـدور مجوز تدفین خیر گرامی آقای کریم مردانی آذر صاحب موسسه بنیاد خیریه زهرا مردانی آذر در محوطه بیمارستان کودکان زهرا مردانی آذر واقع در شهرک خاوران تبریز در دستور کار قرار گرفته و تصویب شد.

در ادامه خزانه دار شورای اسلامی شهر تبریز گفت: در خصوص کاشت یک میلیون اصله درخت سخنان گفته شده باعث شد عملکرد سازمان سیما و منظر زیر سوال برود که شهرداری نیز دفاعی نکرد که براساس تبصره ۵ ماده ۵۵ باید رئیس سازمان سیمامنظر برای ارائه توضیحات به صحن شورا بیاید.

ایرج شهین باهر، شهردار تبریز نیز گفت: به دلیل کمبود وقتنمی توانیم بصورت جزیی وارد شده و پاسخ دهیم اگر اجازه داشته باشیم و زمان لازم را به ما بهند حتما پاسخ خواهیم داد.

افزایش کرایه تاکسی 

در ادامه لایحه شهرداری تبریز در خصوص اصلاح و افزایش معادل ۳۵ درصد برای سال ۱۴۰۰ نسـبت به نرخ کرایه های واقعی سالجاری در مسیرهای اصلی شهر تبریز و به صورت مبلغ رند شده در دستور کار شورای اسلامی شهر تبریز قرار گرفت و با افزایش ۳۵ درصدی نرخ کرایه تاکسی ها در سال آینده موافقت شد.

اندیش در این خصوص گفت: بحث رند کردن مبالغ کرایه تاکسی ها باید مدنظر باشد. شهرداری تاکسی ها را مکلف کرده تا کارتخوان برای تاکسی ها در نظر بگیرد. اما همه شهروندان نمی‌توانند از اپلیکیشن های موبایلی که امروز فعال هستند، استفاده کنند.

وی با بیان اینکه رند کردن کرایه در برخی خطوط به نفع رانندگان و در برخی موارد به ضرر تاکسیرانان است، ادامه داد: اگر شهرداری بتواند با بانک ها مذاکره کند، تهیه کارتخوان به نفع بانک ها است .

بهشتی نیز گفت: شهرداری باید اراده‌ای برای الکترونیکی کردن پرداخت‌ها در تاکسیرانی داشته باشد چگونه است که یک شرکت خصوصی توانسته اما شهرداری نمی‌تواند.

مسعودی ریحان نیز افزود: آیا نماینده تاکسیرانان در تعیین نرخی که برای کرایه تاکسی ها مصوب شده است، حضور داشته‌اند یا خیر.

وی با بیان اینکه با شیوع کرونا استفاده از حمل ونقل عمومی کاهش داشته است، اضافه کرد: با روند فعلی اقتصاد کشور تورم در سال آینده نیز افزایش خواهد یافت و باید در تعیین نرخ کرایه تورم ‌سال آینده را در نظر بگیریم چون خدماتی که به اتوبوسرانی ارائه می‌شود به تاکسیرانان ارائه نمی‌شود.

تقی‌پور نیز اظهار کرد: از شهرداری برای قیمت گذاری قبل از موعد تقدیر می‌کنیم. چندین سال است بحث تاکسی‌ متر ها و خودپرداز ها مطرح است. شهرداری در بانک شهر سهام دار است و ۶۰۰ میلیارد تومان  پول شهرداری  در بانک شهر است که باعث کمک به این بانک شده است‌ که می‌تواند در این زمینه کمک حال ما باشد.

وی خاطرنشان کرد: در خبرها آمده بود در خصوص شیوع کرونا ۱۵۰ نفر از تاکسیرانان جان خودرا از دست داده‌اند باید نسبت به ارتقا این قیمت حساس باشیم.

اندیش نیز اضافه کرد: افزایش قیمت کرایه تاکسی ها در سال های گذشته مناسب با افزایش تورم افزایش نیافته است.

وی تاکید کرد: خودرویی که سال گذشته ۷۰ میلیون تومان ارزش داشت امروز بیش از ۲۰۰ میلیون تومان است و قطعات آنها نیز گران شده است .

این عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: وظیفه شورا و وظیفه دستگاه های متولی ارائه تسهیلات و کمک به رانندگان است. سال های قبل قطعات مصرفی به تاکسیرانان ارائه می‌شد اما اخیرا چنین چیزی نداریم.

اندیش با اشاره به اینکه ناوگان اتوبوسرانی را به نحو مناسب به روزرسانی و گسترش ندادیم اظهار کرد:  مترو نیز تکمیل نیست و مردم از تاکسی استفاده می‌کنند و بضاعت مردم‌ نیز بیش از این نیست .

وی گفت: بانک شهر مدیون شهرداری است و باید در ارائه خود پرداز به شهرداری اقدام کند. ماهانه مبالغ بالایی از طریق تراکنش تاکسی ها رد و بدل می‌شود که به نفع بانک شهر است و لذا باید با ما همکاری کند.

مسعودی ریحان نیز گفت: سال گذشته ۳۲ میلیارد تومان برای فناوری اطلاعات بودجه در نظر گرفته شد و هدف هوشمند کردن شهر بود.

وی افزود: شرکت‌هایی وجود دارد که نه تنها پولی از تاکسی ها دریافت نمی کنند بلکه حاضرند امکاناتی نیز به آنها بدهند و شرکت‌هایی وجود دارند که متقاضی همکاری هستند اما اراده‌ای برای ارائه دستگاه پز به تاکسی ها در شهرداری وجود ندارد.

خزانه دار شورای اسلامی شهر تبریز تاکید کرد: وقتی می‌گوییم قطار شهری آن مقدار که هزینه شده خروجی نداشته است، برخی همکاران گلایه می‌کنند اما واقعیت این است که خروجی مترو  به اندازه هزینه کرد نیست.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: اتوبوس های ما امروز در حال اسقاط هستند و از رده خارج شده‌اند اما اقدامی انجام نشده است.

وی تاکید کرد: تاکسی ها بار حمل و نقل شهر تبریز را به دوش می‌کشند اما تسهیلات مناسبی به آنها ارائه نشده است و تصمیمات گرفته شده عملی نشده اند و باید نمایندگان تاکسیرانی در جلسات تعیین و تکلیف حضور داشته باشند.

اندیش نیز گفت: کرایه تاکسی ها اگر ۳ برابر نیز افزایش یابد بازهم جوابگوی نیازهای آنان نیست و باید برای آنها تسهیلات در نظر گرفت. رانندگان تاکسی جزو اقشار مستضعف جامعه هستند .

وی  اظهار کرد: امروز در کشور رکود وجود دارد و میانگین درآمد رانندگان تاکسی نزدیک ۲ و نیم میلیون تومان است که این جوابگوی نیاز آنها نیست.

این عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: فرمانداری نباید با درصد صحبت کند بلکه باید با واقعیت ها سخن بگوید، چرا که بیش از ۵۰ درصد افزایش بازهم حداقل افزایش است.

نیکوخصلت، دبیر شورای اسلامی شهر تبریز نیز گفت:سیاست گذاری کپنهاگ در دانمارک برای آلودگی هوا، سلامت مردم و کاهش ترافیک، هزینه حمل و نقل عمومی را افزایش داده‌اند تا مردم با دوچرخه رفت آمد کنند تا علاوه بر کاهش الودگی هوا سلامت مردم‌نیز ارتقا یابد در دنیا اینگونه تفکرات نیز وجود دارد.

وی ادامه داد: اجرای این طرح در ایران نیاز به فرهنگ سازی و ایجاد زیرساخت ها است.

اکبرنژاد نیز بیان کرد: دخالت دولت در قیمت گذاری درست نیست و چون قیمت گذاری های ما چون منطقی نیست، به همین دلیل رعایت نمی‌شود.

وی افزود: بدنه شهرداری به قدری سنگین است که توان حرکت ندارد، قابل قبول نیست که نتوان به تاکسی ها پوز ارائه کرد.

وی اظهار کرد: مغازه‌های ما در نقاط مختلف بلااستفاده باقی مانده است اما تا امروز کسی را به دلیل خالی بودن این مغازه ها، دادگاهی نکردیم‌ اما اگر برای گسترش کسب و کار مساعدت انجام شود، دخالت می‌شود.

اعضای شورای شهر افزایش ۳۵ درصدی نرخ کرایه تاکسی ها در سال آینده نسبت به نرخ مصوب سال ۹۹ با این شرط که شهرداری برای تاکسی ها کارتخوان رایگان ارائه دهد تصویب کردند.

در ادامه لایحه شهرداری تبریز درخصوص تجویز اجرای زیرسازی همراه دو لایه آسـفالت به ضخامت نهایی ۱۲ سـانتی متر به متراژ ۱۱۰۰۰ مترمربع برای آسفالت رمپ پروازی پایگاه ششم رزمی هوانیروز بررسی شد.

بهشتی گفت: هوانیروز نقش پدافند غیرعامل را ارائه می‌کند که اگر حمایت های لازم‌ از آنها انجام‌ نشود، هلیکوپترهای موجود نیز به شهرهای دیگر خواهد رفت.

محمدزاده نیز بیان کرد: باید به دلیل نیاز امدادی به هلیکوپترها باند موازی آنها را آماده کنیم و نگذاریم هلیکومترهای ما به استان های دیگر بروند.

اندیش گفت: به دلیل مکان نامناسب نگهداری هلیکوپترهای هلال احمر امکان اینکه هلیکومتر در آنجا نگهداری شود وجود ندارد.

در نهایت لایحه شهرداری تبریز درخصوص تجویز اجرای زیرسازی همراه دو لایه آسـفالت به ضخامت نهایی ۱۲ سـانتی متر به متراژ ۱۱۰۰۰ مترمربع برای آسفالت رمپ پروازی پایگاه ششم رزمی هوانیروز تصویب شد.

لایحه شـهرداری تبریز درخصوص صدور مجوز جهت اعمال کاهش ۲۰ درصد و تعدیل اجاره بها از شـهریور تا آخر آذر ماه سالجاری به مدت چهار ماه برای شرکت آدرین تجارت نیکخواه تبریز مطرح شده و بررسی شد.

تقی‌پور پر این خصوص اظهار کرد: چندین بار گفتیم شهرداری برای اقشار آسیب دیده از کرونا لایحه بیاورد، نباید اینگونه باشد که بدون راهکار مناسب اقدام کرد باید هدفمند به اقشار آسیب دیده از کرونا کمک کرد.

لایحه شـهرداری تبریز درخصوص صدور مجوز جهت اعمال کاهش ۲۰ درصد و تعدیل اجاره بها از شـهریور تا آخر آذر ماه سالجاری به مدت چهار ماه برای شرکت آدرین تجارت نیکخواه تبریز تصویب شد.

لایحه شهرداری تبریز درخصوص صدور مجوز برای خرید تبلت به مبلغ یک میلیارد تومان برای دانش آموزان بی بضاعت در قالب پویش رحمت مطرح و تصویب شد.

در ادامه این جلسه سه تن از اعضای شورا تذکرات خود را ارائه کردند.

اسوتچی در تذکر خود گفت: جواب سوالات پرسیده شده از شهرداری را نگرفته ایم و امیدوارم دستوری ارائه و پاسخ قانع کننده به سوالاتمان داده شود.

تقی‌پور نیز گفت: با تایید وجود کرونای انگلیسی در تبریز باید به صورت جدی نسبت به رعایت پروتکل ها اقدام شود .

وی با بیان اینکه شب عید باید پروتکل ها به جد رعایت شود تا زحمات به باد نرود.

این عضو شورای اسلامی شهر تبریز در بخش دیگری از سخنان خود گفت: کیفیت آسفالت معابر جای سوال دارد. در ۳۵ متری باغمیشه آسفالت کلا تخریب شده است که باید روشنگری شود.

تقی پور تاکید کرد: معابری که گفتیم عمر آسفالت آنها ۱۰ سال خواهد بود دوماه هم‌نشده‌ از بین رفته اند. در شهرداری قبل از بارش برف اقدام به پاشیدن نمک می‌کنند که باید به بیشینه و کمینه دما دقت شود و برای همیشه پخش نمک قبل بارش حذف گردد.

در ادامه علی آجودان زاده، نائب رئیس شورای شهر نیز با اشاره به عدم برگزاری جلسات کمیسیون های بند ۲۰ ماده ۵۵ شهرداری گفت:  جلسات این کمیسیون به دلیل تجمیع کمیسیون ها برگزار نمی شود در حالی که تاکنون کمیسیون نیز تجمیع نشده است.

وی ادامه داد: حداقل تا پایان سال دستور داده شود مناطق کمیسیون ها را طبق روال قبل اجرا و مشکلات شهروندان را حل کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی شوراي شهر شورای شهر تبریز شهرداري شهرداری تبریز عضو شورای اسلامی شهر تبریز لایحه شـهرداری تبریز لایحه شهرداری تبریز میدان آذربایجان شورای شهر تبریز کرایه تاکسی ها میلیارد تومان تبریز در خصوص شورای ترافیک رئیس کمیسیون مسعودی ریحان تاکسی ها رئیس شورای اعضای شورا کمیسیون ها خصوص اعمال نرخ کرایه سال آینده یک میلیون قرار گرفت سال گذشته تصویب شد بررسی شد بانک شهر فضای سبز ۳۵ درصد نیز گفت تقی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۹۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حاج شیخ غلامرضا حسنی نماد هویت و تاریخ مجاهدات در شهر ارومیه است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد خلیل پور عضو شورای اسلامی شهر ارومیه در نشست هفتگی کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر ارومیه با اشاره به ششمین سالگرد رحلت حاج شیخ غلامرضا حسنی "مجاهد نستوه آذربایجان" گفت: یکی از نمادهای هویت و تاریخ مجاهدت و رشادت های مردم آذربایجان در زمان انقلاب در شهر ارومیه حاج شیخ غلامرضا حسنی بوده و شهرداری ارومیه باید برای برگزاری هرچه باشکوهتر برنامه بزرگداشت رحلت آن مرحوم از هیچ تلاشی را دریغ نکند.

وی افزود: سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری باید در برگزاری ویژه برنامه های مناسبتی در شهر و همچنین سازمان سیما،منظر و فضای سبز شهری شهرداری در فضاسازی و آذین بندی های سطح شهر اهتمام ویژه داشته باشد.

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه با انتقاد شدید از ضعف اطلاع رسانی روابط عمومی های شهرداری بیان کرد: ضعف روابط عمومی ها در مباحث اطلاع رسانی در ویژه برنامه ها، مراسمات و پروژه های عمرانی و خدماتی مدیریت شهری مشهود است.

دکتر خلیل پور در بخشی از سخنان خود با اشاره به اینکه یکی از رسالت های اصلی سازمان فرهنگی ، اجتماعی و ورزشی شهرداری ایجاد شور و نشاط برای مردم بوده اظهار کرد: فصل تابستان شهر ارومیه پتانسیل و فرصتی بی نظیر برای برگزاری جشنواره ها و نهایت استفاده در تحقق رسالت سازمانی می باشد.

وی با اشاره به ضرورت نامگذاری کلیه پل های سطح شهر ارومیه به یک نام و یا نماد یادآورشد : برخی از پل های شهر مزین به نام های مقدس همچون (پل مادر و پل خاتم الانبیاء و ... بوده و تزیین ها و فضا سازی پل ها تا حدودی متناسب با نام آنها انجام شده و در سایر پل های سطح شهر هم اقداماتی نظیر آنها انجام شود. 

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه در پایان خاطرنشان کرد: به عنوان مثال پل غیر همسطح آذربایجان که چند سطح آن به فاز بهره برداری رسیده است، سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری ارومیه میتواند با فضاسازی متناسب با نام پل اقدام و تصویری از "شهید مهدی باکری  به عنوان تبلور غیرت آذربایجان "در آن استفاده کند.

دیگر خبرها

  • احزاب آذربایجان‌ شرقی در دور دوم انتخابات از چه کسانی حمایت می‌کنند؟
  • نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در آذربایجان شرقی
  • افزایش بیش از ۱۲ درصدی تردد مسافر از پایانه های مرزی آذربایجان غربی در فروردین ماه 
  • افزایش بیش از ۱۲ درصدی تردد مسافر از پایانه‌های مرزی آذربایجان‌غربی
  • تسریع در اتمام پروژه آزاد راه ارومیه _تبریز در دستور کار قرار دارد
  • پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی پروژه بهسازی پسماند تموشل
  • حاج شیخ غلامرضا حسنی نماد هویت و تاریخ مجاهدات در شهر ارومیه است
  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • احزاب آذربایجان‌ شرقی لیست‌های انتخاباتی خود را اعلام کردند
  • کرایه تاکسی در اهواز ۳۵ درصد گرانتر شد